Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kramdelux.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Koncept | Kram De Lux

Koncept

1 - Prismærk dine varer

Prismærk dine varer med unikke prislabels

2 - Salgsklar reol

Gør din reol salgsklar. Du kan også bestille en afhentning af dine varer

3 - Få din fortjeneste

** Din fortjeneste glider direkte ind på din konto

Masser af plads


Vi har et 360 m2 stort lokale med 100 reoler som venter på netop dine genbrugsguld.
Hos Kram De Lux kan man gøre sig et godt genbrugs kup eller man kan sætte sine egne genbrugsting til salg, altså en såkaldt WIN WIn situation.
Hos Kram De Lux kan du få din helt egen stadeplads i en hel uge uden du selv er der! Vi hjælper dig med at komme af med alle dine brugte ting og sager, som du ikke nænner at smide ud, men som du gerne vil tjene lidt ekstra på. Det eneste du skal, er at sætte varerne på standen og prissætte dem – så klarer vi resten for dig. Vi har over 100 reoler, gulvpladser til stort som småt og tøjstativer.

Lad os sælge dine ting for dig


Lej en reol, tøjstativ eller gulvplads, så sælger vi dine ting for dig, med dine egne fastsatte priser. Vi har 150 reoler, tøjstativer og gulvplads til de større ting. Det eneste du skal gøre er at booke en stand i butikken eller lave en forespøgelse på vores hjemmeside. Når du så har fået vist en stand, udleverer vi labels til prismærkning af dine ting, og sætter din egne priser på og så er det bare at fylde din stand op med alle dine ting. Så klare vi resten.
Du tjener penge uden selv at være til stede og dine penge bliver overført til din konto. Det er da nemt. For det, tager vi kun 15% i provision og ingen gebyrer.

Find os på

Kram De Lux
Adresse: Vendersgade 4 , ved Torvhallerne
1363, København
Tlf: 20 40 00 86